Jag fortsätter teckna från GoT – och lite annat

Game of Thrones går mot sitt slut och jag börjar känna mig klar med att rita karaktärer från serien. Det här är Melisandre, den röda prästinnan.

Bilden ovan är min andra version för den första misslyckades. Jag testade använda akvarell-färgpennor men det blev inte alls bra. Istället använde jag vattenfärger tillsammans med blyerts och det såg bättre ut.

Det här är Ned Stark – han har inte varit med på länge. Jag är inte helt nöjd med porträttet, det finns en del som kan förbättras.

Nästa porträtt är taget helt ur min fantasi och jag har inte använt något referensfoto alls:

Det trodde jag skulle vara lätt när jag ritat så många människokroppar och ansikten, men det var det inte alls! Jag kämpade länge med den här men till slut blev jag nöjd. Jag har använt blyerts och akvarell-färgpennor.

Den sista bilden är av ett par sniglar och jag försökte få med så mycket detaljer som möjligt.

Jag hade en lång paus från virkningen när jag gick in för att lära mig teckna, sedan en paus från ritandet när jag höll på med mönstret till papegojan. Nu försöker jag göra lite både och beroende på vad jag känner för.
Jag är väldigt rastlös och har svårt att hålla på med samma sak hela tiden, vilket märks på den här spretiga bloggen som handlar om allt möjligt på samma gång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s